Pohybová stezka s lesními skřítky

Na naší nedávné Pohybové stezce se skřítky se děti i rodiče vydali na dobrodružnou cestu plnou zábavy a úkolů. Hlavním průvodcem byl skřítek Oříšek, který děti provázel stezkou a na každém stanovišti jim připravil zajímavý úkol zaměřený na pohyb a poznávání přírody. Děti si zábavnou formou osvojovaly nové dovednosti a za každý splněný úkol si vysloužily razítko na svou kartičku.

Cesta nebyla jen o pohybu – na konci stezky čekala i důležitá úloha: zasadit strom a ukázat, jak mohou přírodě pomoci. Svým činem děti potvrdily, že nejen rády objevují svět kolem sebe, ale také chtějí přispět k jeho ochraně. S dětmi se budeme v rámci školky pravidelně vracet a sledovat, jak jejich stromečky rostou a sílí.

Za naplněné kartičky plné razítek děti obdržely na konci stezky zasloužené medaile jako odměnu za jejich úsilí. Celé dobrodružství jsme zakončili pečením buřtů, kdy jsme si užili společné chvíle u ohně. 

Rádi bychom poděkovali všem rodičům a dětem, kteří se stezky zúčastnili, za jejich nadšení a chuť společně objevovat přírodu. Bylo to krásné odpoledne plné radosti, pohybu a přátelství.